Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/restoran_vidikovac is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Restoran Vidikovac

[sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/restoran_vidikovac is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Zbog svog jedinstvenog prekrasnog pogleda na čitav grad, Restoran Vidikovac je postao prepoznatljivi znak našeg Konjica. Interesantan je nama Konjičanima jer do sada nismo imali mogućnost vidjeti iz takve perspektive grad, njegove ulice, Staru ćupriju, neko omiljeno mjesto. Zanimljiv je i svim našim gostima jer dovoljan je jedan pogled odozgo pa da se stekne dojam o veličini grada, o tome šta se gdje nalazi, kako najlakše stići do nekog mjesta. Kombinacija ovog zaista impozantnog pogleda, i kvalitetne gastro ponude učinila je da ovaj restoran bude mjesto gdje rado dolaze različite generacije.

Kapacitet restorana je 50 mjesta što ga čini idealnim za organizaciju svih privatnih svečanosti, kao i za organizaciju proslava godišnjica mature, manjih svadbi i sl.

Za sve kojima je jedna od najbitnijih sporednih stvari dobra jutarnja kafa ,Vidikovac je idealno mjesto za to. Uživajte u jutarnjem pogledu na grad koji se budi. U 15 mjeseci kako postojimo, trudimo se ugoditi nasim gostima, kako uslugom tako i ponudom, uz trud i maštovitost naših kuhara, pokušavamo osvojiti Vašu naklonost. Veliki dio naše ponude čine upravo jela bosanske kuhinje, jednostavna, ali vrlo ukusna, kako nepcu, tako i oku. Organizirajte poslovni ručak i iznenadite svoje poslovne partnere, jedinstvenim ambijentom ,dobrom hranom, pružite im nešto novo. U večernjim satima Vidikovac se pretvara u romantično mjesto, s kojeg možete gledati osvijetljeni grad i večerati uz svijeće. Želite li provesti jedan nezaboravan trenutke van gradske vreve i buke, potražiti utjehu i inspiraciju u pogledu na Staru ćupriju i grad od Tušćice preko Orašja, starogradske jezgre, Varde do željezničke stanice, uz širok izbor jela i pića sa pristupačnim cijenama i ljubaznu uslugu......rješenje za Vas je Restoran Vidikovac. Vas Restoran Vidikovac

{gallery}turizam/restoran_vidikovac{/gallery}

Turizam