Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/restoran_konak is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Restoran Konak

[sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/restoran_konak is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Hotel Konak se nalazi u srcu Konjica, sa izuzetnim ambijentom, pokraj same rijeke i stare Ćuprije. Pogodan je za odmor, objedovanje, druženje organizovanih grupa do 150 mjesta.
SOBE - Devet moderno opremljenih soba, sa svim potrebnim pogodnostima,sa fantastičnim pogledom na rijeku i kamenu ćupriju.
RESTORAN - Restoran modernog enterijera, sa oko 100 mjesta u unutrašnjosti i oko 80 u bašti, predstavlja idealno mjesto za odmor i druženje gradjana Konjica kao i ostalih gostiju i turista. Na raspolaganju Vam je restoran od 0 - 24 sa bogatom ponudom: - Specijaliteti domaće kuhinje - Jela po narudžbi - Kolači i slastice - Mirisi i okusi koje pamtite iz djetinjstva Specijalna ponuda: - Posluga na plaži uz prirodan bazen - kristalno čistu rijeku Neretvu sa pogledom na staru kamenu ćupriju Restoran "Konak" je odličan izbor za obiteljske izlaske. Uz bogatu kuhinju, diskretnu muziku i ljubazno osoblje bićete zadovoljni i vi i Vaša obitelj.

{gallery}turizam/restoran_konak{/gallery}

Turizam