Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/gardencity is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Hotel & Resort Garden City

[sigplus] Critical error: Image gallery folder turizam/gardencity is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Sa željom da se promovišu ljepote Konjica i Hercegovine, da se podignu standardi bh. turizma, ali i da se njihovim posjetiteljima osigura što ugodniji boravak, nedaleko od centra grada, rodio se jos jedan gradić: Garden City.
Dadoše mu ime i dušu oni koji ga zaista osjećaju svojim... Kompanija Prominvest doo Konjic je ovim investicionim projektom turističkog razvoja, uz postavljanje visokih ciljeva u oblasti turizma i hotelijerstva, potvrdila provođenje politike društveno odgovorne kompanije i stalnog nastojanja ka ekonomskom napretku Bosne i Hercegovine.

Širokim spektrom inovativnih sadržaja i turističkih usluga u oblasti poslovnog i luksuznog turizma, uz personaliziranu uslugu, nastojimo postati prvoklasnim i prepoznatljivim hospitality brandom u domaćim i internacionalnim okvirima koji će omogućiti stvaranje istinskih doživljaja u cilju zadovoljenja potreba i najzahtjevnijih gostiju.
Turistički kompleks Garden City Hotel&Resort je kategoriziran sa 4* (četiri zvjezdice) po standardima hotelske kategorizacije. Garden city - Novi ritam življenja...

{gallery}turizam/gardencity{/gallery}

Turizam