Poziv na javnu raspravu o “Planu upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekt rekonstrukcije magistralne ceste M17, dionica Tarčin – Konjic km 16+800 – km 17+600”.

JP Ceste FBiH poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike općine Konjic i naselja koja gravitiraju području namjeravane gradnje za projekt rekonstrukcije magistralne ceste M17, dionica Tarčin – Konjic da uzmu učešće na

JAVNOJ RASPRAVI

o “Planu upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekt rekonstrukcije magistralne ceste M17, dionica Tarčin – Konjic km 16+800 – km 17+600”.

 koja će se održati u Konjicu, u prostorijama Općine na adresi Maršala Tita br. 62, dana 24.07.2018. u 10:00 sati, s ciljem davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u finalnu verziju dokumenta. Dokument je izrađen za potrebe Programa modernizacije magistralnih cesta u Federaciji BiH prema politikama kreditora. Nacrt dokumenta možete pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH na sljedećem linku: https://jpdcfbh.ba/bs/aktivnosti/modernizacija-magistralnih-cesta/38, i na web stranici općine Konjic.

Svi zainteresirani subjekti koji nisu u mogućnosti da prisustvuju javnoj raspravi mogu svoje komentare i sugestije dostaviti do datuma održavanja javne rasprave putem e-mail adrese Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi