Logo
Printaj ovu stranu

ČESTITKA U POVODU VASKRSA

ČESTITKA U POVODU VASKRSA

Načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Općinskog vijeća Konjic Kenan Greda, uputili su čestitku povodom Vaskrsa koju  prenosimo u cijelosti:

Poštovani sugrađani pravoslavne vjeroispovijesti,

želimo da ovaj veliki praznik provedete u zdravlju i sreći u krugu svojih najdražih, sa komšijama i prijateljima. Vaskrs kao veliki hrišćanski  praznik koji je posvećen miru, zdravlju i napretku porodica, prilika je za  podsjećanje na značaj međusobnog uvažavanja, poštovanja i širenja mira i sloge među ljudima.

Neka vam ovaj praznik koji simbolizuje pobjedu života i vjeru u novi početak, bude  nadahnuće za solidarnost i ljubav prema drugima, dajući  vam snagu koja će vas ispuniti strpljenjem i nadom za bolje sutra svih nas.  

U ime svojih saradnika i u svoje lično ime dragi sugrađani pravoslavne  vjeroispovijesti želimo vam sretan Vaskrs.

PREDSJEDNIK OV                                                                                             NAČELNIK OPĆINE

 Kenan Greda, s.r.                                                                                              Osman Ćatić, s.r.

Copyright Općina Konjic Maršala Tita br. 62 88400 Konjic Tel.: +387 36 712 200 centrala Fax: +387 36 729 813 email: grad.konjic@konjic.ba web: www.konjic.ba