Poziv za dostavljanje prijedloga kandidata za Komisiju za evaluaciju projekata

Općina Konjic poziva zainteresovane organizacije civilnog društva da dostave svoje prijedloge za člana Komisije u ime OCD-a, koji će evaluirati projekte prispjele po Javnom pozivu u okviru LOD metodologije u toku 2020. godine.

Komisiju će činiti dva uposlenika Općine Konjic, dva predstavnika radnih tijela Općinskog vijeća Konjic i predstavnik organizacija civilnog društva, kao i njegov zamjenski član, kako bi svim organizacijama civilnog društva bilo omogućeno da apliciraju na ravnopravnim osnovama.

Organizacija može kandidovati samo jednu osobu ispred Udruženja za člana Komisije za evaluaciju projekata OCD-a.

Važno je da kandidat poznaje osnove PCM-a (upravljanje projektnim ciklusom), te ima najmanje jednu godinu iskustva u pripremi i realizaciji projekata.

Uz prijavni obrazac neophodno je priložiti dokaz o poznavanju PCM-a (certifikat, potvrda ili uvjerenje o završenoj edukaciji).

Obrazac, skeniran (popunjen, ovjeren i potpisan zajedno s certifikatom, potvrdom ili uvjerenjem o završenoj edukaciji), poslati na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili dostaviti lično svakim radnim danom u Službu za privredu, finansije i društvene djelatnosti kancelarija br. 29.

Krajnji rok za dostavu podataka je 05. mart, 2020. godine, do 15 sati.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Službu za privredu, finansije i društvene djelatnosti na broj: 036/712-253.

Obrazac možete preuzeti ovdje:

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi