Goran Božović potpredsjednik Opštine Tivat iz Crne Gore u posjeti Konjicu

Goran Božović potpredsjednik Opštine Tivat iz Crne Gore u posjeti Konjicu

Nastavljajući saradnju između Tivta i Konjica, koja se kroz status bratskih općina njeguje više od pet decenija, gradonačelnik Osman Ćatić u povodu Dana grada Konjica ugostio je potpredsjednika Opštine Tivat Gorana Božovića.

-Čast mi je da sam ovim povodom u Konjicu i da Konjičanima mogu čestitati i dobivanje statusa Grada. Gradskoj upravi čestitam na svemu učinjenom za svoju lokalnu zajednicu i želim da nastave posvećeno da rade na dobrobit građana - kazao je Božović, naglašavajući kako je posjeta u čast Dana Grada Konjica prilika i da se dogovore zajedničke aktivnosti na različitim poljima djelovanja, koje Grad Konjic i Opštinu Tivat snažno povezuju, a to su kultura, sport, turizam.

- Ove godine naši fudbalski klubovi iz Tivta i Konjica ulaze u najviši rang takmičenja u našim državama, imamo festivale teatra i folklora, imamo velike turističke potencijale, što nam daje velike mogućnosti da našu saradnju u budućnosti produbimo i obogatimo - naglasio je potpredsjednik Opštine Tivat Goran Božović.

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi