Čestitka u povodu 16.juna Dana grada Konjica

Čestitka u povodu 16.juna Dana grada Konjica

U povodu 16.juna Dana grada Konjica gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku građanima u kojoj se navodi :

Poštovane Konjičanke i poštovani Konjičani,

U povodu 16. juna Dana grada Konjica upućujemo vam iskrene čestitke sa željom za mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u životu i radu.

Obilježavajući 641.godišnjicu od prvog pomena Konjica u pisanim dokumentima, sretni smo i ponosni što živimo u gradu koji bilježi uspjehe na raznim poljima djelovanja, dajući svima mogućnost da svojim idejama, djelima i aktivnostima doprinose razvoju zajednice i stvaranju uslova za što ljepši i ugodniji život svih njegovih stanovnika.

U sadržajima Dana grada Konjica i ove godine učestvuju oni najvrijedniji, najkreativniji, među kojima su u prvom redu djeca i mladi, na koje smo posebno ponosni, koji na svoj način pokazujući talente i vještine, pjesmom, plesom, sportskim takmičenjima, glumom iskazuju ljubav prema gradu u kojem odrastaju, uljepšavajući dane i večeri Konjičanima i gostima Konjica.

Neka uspjesi i aktivnosti Grada Konjica, Gradske uprave i svih onih koji žive i rade u ovom gradu, budu odlika vremena koje slijedi, stvarajući ambijent za kvalitetniji život, obrazovanje, privredni napredak, kulturna i sportska dešavanja.

U to ime još jednom svim Konjičanima i Konjičankama i svima koji Konjic doživljavaju svojim gradom želimo sretan 16. juni Dan grada Konjica.

 

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi