PRVOMAJSKA ČESTITKA

PRVOMAJSKA ČESTITKA
U povodu 1.maja Međunarodnog praznika rada gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku u kojoj se navodi:
"Poštovani sugrađani,
u svoje lično ime i ime svojih saradnika u povodu 1. maja Međunarodnog praznika rada, upućujemo vam iskrene čestitke, sa željom da ovaj praznik provedete u miru i zdravlju sa porodicom i prijateljima,
uz podsjećanje na važnost borbe za radnička prava, unaprijeđenje uslova rada, zdravstvene, socijalne i penzijsko-invalidske zaštite.
Prvi maj, koji se diljem svijeta obilježava kako bi se ukazalo na potrebu svakog pojedinca da svojim radom doprinosi sebi, porodici i društvu u kojem živi, uz zagarantovana prava koja omogućavaju život dostojan čovjeka, prilika je da svima koji nisu ostvarili radni status, poželimo da ga u što skorije vrijeme ostvare.
Nadamo se da ćemo sve buduće praznike, uz zajednički trud i angažman na stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta, koja će omogućiti prije svega zapošljavanje mladih, dočekivati i obilježavati sa više zadovoljstva i optimizma."
nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi