Web stranica za promociju turističkih potencijala općine Konjic konjictourism.ba

Web stranica za promociju turističkih potencijala općine Konjic konjictourism.ba

Agencija za ekonomski razvoj ”PRVI KORAK” d.o.o. Konjic je tokom 2019. godine radila na prikupljanju, obradi i kreiranju sadržaja, kako tekstualnih, tako i grafičkih koji su sastavni dio web stranice za promociju turističkih potencijala općine Konjic.

S obzirom na veliki razvojni potencijal, brojne prirodne i društvene turističke atraktivnosti taj proces je iziskivao dosta truda, rada i komunikacije sa svim akterima.

Projekat ”Objedinjavanje i promocija turističke ponude općine Konjic” je finansijski djelimično podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK,te im se ovom prilikom zahvaljujemo što su prepoznali važnost ovog projekta, dok je razlika do ukupnog novčanog iznosa za web development stranice finansirana od strane Agencije ”PRVI KORAK” d.o.o. Konjic, a za web development stranice konjictourism.ba odabrana je firma Lilium d.o.o. Sarajevo. 

Ovim putem obavještavamo javnost da je web stranica registrovana na http://konjictourism.ba/ sada i zvanično spremna i da svi mogu pristupiti istoj, te se informisati o Konjicu i turističkoj ponudi koja je iz godine u godinu bogatija i raznovrsnija.

Stranica će redovno biti ažurirana u pogledu dodavanja novosti i ključnih događaja, koji imaju turistički značaj i mogu doprinijeti poboljšanju turističkog prometa, odnosno povećanju broja posjetilaca općine Konjic, te promociji svega što Konjic nudi.

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi