Bajramska čestitka

Bajramska  čestitka

 

Načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Općinskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama koju prenosimo u cjelosti:

U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama, svim muslimankama i muslimanima želimo uputiti srdačne čestitke, uz želju da Bajram, nakon posta, najsvetijeg mjeseca ramazana, dočekate u zdravlju i ibadetu, u sreći i zadovoljstvu sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima.

Želimo da bajramske praznike provedete u dobrom zdravlju, miru i porodičnoj sreći u duhu naših tradicionalnih vrijednosti.

Prenesimo unutrašnji mir i radost na sve ljude oko sebe, brinimo jedni o drugima i ojačajmo naše zajedništvo, jer su ovi mubarek dani prilika za praštanje, ali i prilika za nove početke.

Iskoristimo lijepu poruku ramazana u izgradnji našeg Konjica i dodatno se angažujmo svako u svom domenu da ga učinimo boljim, ljepšim, pravednijim i prosperitetnijim mjestom za sve nas i budućnost naše djece.

U ime svojih saradnika i u svoje lično ime svim, muslimankama i muslimanima širom naše lijepe zemlje,

 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

 

PREDSJEDNIK OV                                                                                    NAČELNIK OPĆINE

 Kenan Greda, s.r.                                                                                      Osman Ćatić, s.r.

 

 

 

 

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi