U povodu Dana Općine Konjic svečano otvoren pomoćni teren FK Igman Konjic

U povodu Dana Općine Konjic svečano otvoren pomoćni teren FK Igman Konjic

 

Svečanim presjecanjem vrpce koje su obavili načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Fudbalskog kluba “Igman” Konjic Đahid Muratbegović večeras je otvoren pomoćni teren kod stadiona FK Igman.

Otvaranje igrališta pratio je veliki broj ljubitelja fudbala iz Konjica koji su nakon svečanog otvaranja mogli uživati u prijateljskoj utakmici koju su pod reflektorima odigrali pioniri FK Igman i FK Klis.

Načelnik Ćatić je naglasio kako su ove aktivnosti nastavak nastojanja da se aktivno djeluje na afirmaciji mladih  kroz sport i kulturu. - Nadam se da će ovaj teren biti pun mladosti, igre, dječije graje i da ćemo sa ovih terena imati i uspješne reprezentativce.   

- Ovo je veliki trenutak i obaveza za sve nas u Klubu da kontinuirano stvaramo što bolje uslove za rad, kako bismo u skorijoj budućnosti imali svoje juniore i kadete koji će puniti  naš prvi tim - kazao je  Đahid Muratbegović, predsjednik FK Igman, koji se ovom prilikom zahvalio svima koji su dali doprinos  da se uredi moderan i kvalitetan pomoćni teren.

 

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi