Grad Konjic stipendirat će sve učenike generacije konjičkih osnovnih škola

Grad Konjic stipendirat će sve učenike generacije konjičkih osnovnih škola

Grad Konjic stipendirat će sve učenike generacije konjičkih osnovnih škola izjavio je danas gradonačelnik Ćatić prilikom obraćanja na školskoj priredbi Druge osnovne škole Konjic. 

Danas je u Druga osnovna škola Konjic u povodu Dana škole upriličila priredbu u Sportskoj dvorani, kojoj je prisustvovao gradonačelnik Konjica Osman Ćatić koji je uputio čestitku u kojoj se navodi :

“U povodu Dana škole svim zaposlenicima, učenicima i nastavnicima Druge osnovne škole Konjic upućujem iskrene čestitke, sa željom da kao jedna od najbrojnijih obrazovnih ustanova na području Hercegovačko - neretvanskog kantona i dalje postižete zavidne rezultate u nastavi, koji svjedoče vašem marljivom i predanom radu.

Neka uspjesi prije svega učenika, a potom i nastavnika obilježe djelovanje vaše obrazovne ustanove i u narednom periodu. 

Čestitajući vam još jednom Dan škole, želim da budete istrajni u svojoj odgovornoj misiji odgoja i obrazovanja mladih Konjičana, koji svojim kreativnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima uljepšavaju našu svakodnevnicu”.

Gradonačelnik Ćatić uručujući nagradu učenici generacije Nađi Beha, naglasio je kako će Grad Konjic u budućnosti stipendiirati sve učenike generacije konjičkih osnovnih škola.

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi